Extreme Enduro Lika 2016 is behind us...

Extreme Enduro Lika 2016 is behind us. The first we would like to thanks all the riders who came to the race in such great numbers. We are pleased that the race Finished so many riders because it was our goal. Thanks to all judges and friends who have come to help us, and all the sponsors because they all reason that this event is growing from year to year as the number of drivers and the number of spectators. Especially we would like to thanks the company Akrapovic which sponsored us to this year, we have top awards and that raised the race to another level. 


Special thanks to Arctic Cat Croatia for the support . 
We hope that we meet your expectations and hope to see you next year. Greetings to everyone from Extreme Enduro Lika team.

And we're now going to sleep for two days :)

Extreme Enduro Lika Teaser from SHIFT on Vimeo.

Extreme Enduro Lika 2016 je iza nas . Prvo bi se zahvalili svim vozačima koji su došli na utrku u tako velikom broju . Drago nam je da je utrku završilo tako puno vozača jer to je i bio naš cilj . Zahvalili bi se svim sudcima i prijateljima koji su nam došli pomoći , te svim sponzorima jer svi oni su zaslužni što ovaj event raste iz godine u godinu kako po broju vozača tako i po broju gledatelja . Posebno bi se željeli zahvaliti tvrtki Akrapovič koja nam je omogučila da ove godine imamo vrhunske nagrade i samim time digli utrku na jednu drugu razinu . 
Posebna zahvala Arctic Cat Croatia na podršci .
Nadamo se da smo ispunili Vaša očekivanja i da se vidimo i druge godine . Veliki pozdrav svima Extreme Enduro Lika team .

Contact

Moto Klub Azela
Enduro Lika Team
Put Njivica 20 
23000 Zadar
Hrvatska

Email: enduro.lika@gmail.com 
OIB: 05611823834
IBAN: HR6024840081105096795 (RBA)

Design by

Google Instagram profil Facebook

Search BOX